Werken bij Omnia

Werken bij Omnia

Steeds meer Nederlanders hebben een caravan of camper. Dat betekent ook dat er steeds vaker schades worden gereden en de caravan of camper dus gerepareerd moet worden.

Deze kampeervoertuigen zijn heel anders van opbouw dan een gewone auto of bestelbus. De opbouw is vaak een samenstelling van een houten frame, isolatiemateriaal en aluminium of kunststof beplating. Maar het is ook een compleet huisje met sanitair en elektrotechniek, vaak ook met verwarming of een airco. Ook een keukentje met gasaansluiting en een oventje of magnetron ontbreekt meestal niet.

Letterlijk iedere schade is anders en dat maakt het werken aan een camper of caravan zo uitdagend. Maar het is prima te leren voor iedereen met een paar rechterhanden en belangstelling voor techniek. Je leidinggevenden en vaak zeer ervaren collega’s helpen je graag om je het vak snel eigen te maken. In ons trainingscentrum helpen we je om je verder te bekwamen in het vak. Op deze website kun je onder het kopje “Schadeherstel” alvast een indruk krijgen van de verschillende soorten reparaties die we uitvoeren.

Dus als je het leuk vindt om met je handen te werken en veel variatie in je werk te vinden, in een leuk team van specialisten, dan is er altijd een job te vinden die bij je past.

Kijk op het filmpje voor een eerste indruk en meldt je aan voor meer informatie. Dat kun je doen door je gegevens achter te laten via ons webformulier, of stuur een mailtje naar secretariaat@omniaccs.nl met je contactgegevens. Wij nemen dan contact met je op.

Kijk ook op onze vacatures, wellicht vind je een vacature in jouw omgeving die bij je past.

Spuiter/voorbewerker/schadehersteller

Persoon schadeherstel Rotterdam
Schiebroek-Hillegersberg
32-40 uur per week

  • Uniek familiebedrijf op het gebied van schadeherstel aan campers, caravans,
    boten en auto’s
  • Allround medewerker, professioneel en collegiaal
  • Kwaliteits- en resultaatgericht

Bekijk de vacature

Schadehersteller Caravan en Camper

Schadeherstel Midden Nederland
Veenendaal
Fulltime

  • Snel groeiend familiebedrijf op het gebied van schadeherstel aan campers,
    caravans en auto’s
  • Zelfstandige werkende teamspeler
  • Flexibel, kwaliteits- en resultaatgericht

Bekijk de vacature