Reviews

"Met vakmanschap verholpen"

Behoorlijke schade aan caravan, ik had er een hard hoofd in dat goed zou komen, dit is met vakmanschap verholpen. Ook de vriendelijk begeleiding en uitleg was uitstekend. Met dank aan alle medewerkers.

"Organisatie en klantcontact aanzienlijk verbeterd. Kwaliteit was al okay."

Onder garantie van een vervanging dit voorjaar een scheurtje in een kunststofvloer prima gerepareerd. Organisatie en klantcontact, die in het voorjaar rommelig verliepen, waren nu uitstekend en prettig.

"Kennis van zaken en klantvriendelijk"

Sinds enige jaren worden kleine en/of grotere schades aan onze camper op een zeer vakkundige manier gerepareerd. De eigenaar en de medewerkers hebben kennis van zaken, zijn klantvriendelijk en geven daarbij eerlijk advies en zijn servicegericht. Wij zijn blij dat wij dit bedrijf hebben leren kennen.

"Erg flexibel"

In 2017 een reparatie laten uitvoeren. Klantvriendelijk. Zeer goed geoutilleerde werkplaats. Modern en ordelijk. Kwaliteit van het afgeleverde werk is zeer goed. Spant zich in om je te helpen alsnog te kunnen vertrekken als er een reparatie nodig is. Erg flexibel. Aan te raden.

"Deskundig en vriendelijk"

Ik ben heel goed geholpen in dit bedrijf. Deskundig, vriendelijk en ook goed meedenkend. Een aanrader.

"Chapeau!"

De verzekering heeft steken laten vallen waardoor het bedrijf veel inspanning heeft moeten leveren om alles rond te krijgen. Uiteindelijk keurig gelukt. Chapeau!

"Prima service"

Schade afggehandeld. Prima service halen en brengen. Afwerking schade snel en accuraat. Vriendelijke behandeling. Ook volledige service laten doen aan de camper. Apk, beurt en beoordeling van camper prima met beoordelingsformulier. We zijn zeer tevreden en houden dit als onderhoudsbedrijf voor de camper.

"Keurig bedrijf"

Keurig bedrijf. Zorgzame afhandeling schade met de nodige nazorg ondanks de vakantiedrukte. Telefonisch soms wat moeilijk te bereiken. Blij dat ze zowel onderhoud van de auto als van de opbouw doen. We zijn er blij mee hier in de regio.

"Aanrader!"

Dit bedrijf doet zijn werk goed goeie nazorg na het plaatsen van een nieuw dak op camper. Kitranden vervangen alles toppie afgewerkt. Aanrader!

"Wij raden het van harte aan"

Prima bedrijf, geeft goed advies over schadeherstel en geeft vooraf duidelijk aan wat je mag verwachten. Het bedrijf is telefonisch goed bereikbaar en afspraken voor schadeherstel kunnen op kort termijn gemaakt worden. De werkzaamheden worden snel en accuraat uitgevoerd. Het eindresultaat van de werkzaamheden is prima. Binnen de eerste prijsafspraak is nadien het herstel van een toplichtje zonder bijkomende kosten meegenomen. Daarvoor onze dank en wij raden het bedrijf van harte aan.

"De beste!"

Geweldig bedrijf, komt de afspraken goed na en denkt met je mee. Je kunt er zowel terecht voor schadeherstel, als voor onderhoud en A.P.K. Erg vriendelijke mensen, hebben altijd een luisterend oor voor je. Ik heb zowel voor schadeherstel als onderhoud met dit bedrijf te maken gehad en voor mij zijn zij de beste!

"Aanrader!"

Na schade ivm een windhoos in Spanje werden wij geweldig geholpen door dit bedrijf. Tussen twee reizen in werd voor een nieuwe luifel gezorgd en tijdelijke reparaties dak, zodat we weer weg konden. Na onze reizen werd recent de schade geheel vakkundig hersteld. Wat een geweldige service en vakmanschap. Schade is erg vervelend, maar als het zo wordt opgelost ben je het snel vergeten. Aanrader!

"Alles netjes afgehandeld"

In Frankrijk hadden we schade opgelopen met onze camper. Na een expertise te hebben uitgevoerd werd een herstelplan opgesteld. De prijs was voor ons niet zo belangrijk omdat de tegenpartij aansprakelijk was. Echter omdat we een niet zo courant model hebben, Cristal Renault, had het enige tijd nodig eer de onderdelen gevonden waren, wel met succes. Alles netjes afgehandeld waarvoor dank.


Review aanmaken    Opmerking: Deze review komt op onze website te staan. Alle persoonsgegevens worden enkel bij ons opgeslagen en worden niet aan derden uitgegeven.