Interieur herstel

Rimor, zijwandschade en inteiruer foto 07

Interieur herstel bij caravan en camper

Door een aanrijding, klapband of waterlekkage kunnen binnenwandplaten, interieurplaten en plafondplaten beschadigd raken. Deze platen maken veelal deel uit van een sandwichconstructie, waarbij binnenplaat, isolatie, framewerk en buitenplaat met elkaar verbonden zijn. Daarom is professionele reparatie nodig om de kwaliteit van uw caravan of camper te waarborgen.

Werkwijze

Bovenstaande schades resulteren vaak in ingrijpende reparaties die door de specialisten van Omnia Caravan en Camper Schadeservice uitstekend hersteld kunnen worden. Vaak kunnen deze schaden met originele interieurbeplating af fabriek hersteld of opnieuw gemaakt worden. Als de originele onderdelen / interieurbeplating niet meer leverbaar zijn dan zijn de mogelijkheden van de OMNIA CCS specialist nog niet uitgeput. De OMNIA CCS specialisten zijn inventief en creatief om ook deze schades te herstellen. Door een vallend of omvallend voorwerp kan er schade aan een aanrechtblad, tafelblad of wandpaneel ontstaan. Ook deze schades kunnen veelal uitstekend hersteld worden. Tafels, vloeren, aanrechtbladen, kasten, wand en plafonddelen hoeven in veel gevallen niet vernieuwd te worden, maar kunnen hersteld worden.

Voordelen van de klant:

  • Korte reparatietijd.
  • Geen leveringsproblemen.
  • 4 jaar garantie.
  • Geen risico op kleurverschillen zoals bij plaatsen van nieuwe delen soms voorkomt (kleur hout verschilt soms wel eens af fabriek).

Voordelen voor de verzekeraar:

  • Kostenbesparing van 50% tot 80%.
  • Uw verzekerde kan snel weer op weg.

Het resultaat:

De beschadiging is verdwenen en er zijn geen sporen van reparatie terug te vinden, hierdoor kan er weer normaal gebruik worden gemaakt van het interieur en zijn er geen plekken dat aandacht nodig hebben.

Interieur herstel in beeld