Spot repair

Adria 58-WD-PV schade r. achter foto 16

Spot repair bij caravan en camper

Spot repair wordt gebruikt om kleine beschadigingen of krassen te herstellen en het herstelde gedeeltelijk plaatselijk te spuiten. Op deze manier hoeven er geen hele delen gespoten te worden. Deze reparatiemethode is sneller en vooral voordeliger dan de traditionele herstelmethode.

Werkwijze

Feitelijk worden veel schaden door Omnia in meer of mindere mate op deze wijze hersteld of met deze methode gecombineerd. Voorbeelden hiervan zijn, kunststofreparaties, het plaatselijk herstellen van kunststof delen zoals bumpers, frontdelen etc.

Profile Repair methode is de methode waarin je beschadigingen of deuken in aluminium structuurplaten herstelt. In bepaalde gevallen kan Spot repair ook bij vlakke beplating uitgevoerd worden. Vooral de combinaties van zulke reparatiemethodes maken ons sterk. Het is natuurlijk van belang dat de beschadiging zich op een plaats op het onderdeel bevindt waar deze methode ook toegepast kan worden. Niet elke ondergrond of laksoort (bijvoorbeeld metallic) is geschikt om een spotrepair uit te voeren. De Omnia Caravan en Camper schadespecialist kan u uitstekend adviseren welke reparatie methode het beste gehanteerd kan worden.

VOORDELEN VOOR DE KLANT:

  • Korte reparatietijd.
  • 4 jaar garantie.
  • Minder risico op kleurverschil met andere delen, zeker bij verouderde lakken.

VOORDELEN VOOR DE VERZEKERAAR:

  • Besparing van 30% tot 70% t.o.v. het spuiten van hele delen.

HET RESULTAAT:

De beschadiging is gerepareerd en je kan weer op weg. Spot repair is een stuk goedkoper, sneller en effici├źnter! Veel schades worden bij ons op deze manier opgelost. Onze specialisten weten altijd hoe ze dit moeten repareren, neem daarvoor snel contact op met een van onze specialisten in de buurt!

Spot repair in beeld