CARAVAN & CAMPER SCHADEHERSTEL STEENBERGEN

Schade rijden / krijgen aan je favoriete kampeermiddel: dat is wel het laatste waar je op zit te wachten als je met een welverdiende vakantie gaat. Gelukkig staan wij voor je klaar om dit weer op te lossen. We denken creatief mee in mogelijkheden om toch veilig je vakantie te kunnen vervolgen. Dit kan door een noodreparatie.

Daarnaast zorgen wij dat de caravan of camper weer netjes hersteld wordt, op een moment dat jij hem kan missen. We hebben alle kennis in huis om dit te doen: of het nu het vervangen van een dakplaat is, het herstellen en spuiten van een zijwand of het repareren van het onderstel. Bij ons
bent u op het juiste adres.

We hebben een groot netwerk van leveranciers, waardoor we de levering van onderdelen in de meeste gevallen geen probleem is. Mocht een deel onverhoopt toch niet leverbaar zijn, dan zoeken we naar een alternatief. En daar komt onze jarenlange ervaring met schadeherstel natuurlijk erg pas! Hout, kunststof of metaal, in de meeste gevallen weten wij wel een ‘mal’ aan te passen!

Tevens zijn we gespecialiseerd in montage en herstel van schade aan alle “extra’s” aan uw camper ofcaravan, zoals de luifel, de airco, de mover, etc.

Omnia Caravan & Camper Specialisten
Omnia CCS Steenbergen
Koperslagerij 7
4651 SK Steenbergen
T: 0167-565926
E: steenbergen@omniaccs.nl