CARAVAN & CAMPER SCHADEHERSTEL SITTARD

Omnia Sittard is onderdeel van de WellColl Groep. WellColl is een familiebedrijf dat sinds 1953 actief is in schadeherstel van auto’s, caravans en campers. WellColl is een grote speler in Limburg onder de schadeherstelbedrijven. Zij repareren uw caravan en camper met passie en kennis en leveren hoogwaardig kwalitatief werk. Vanzelfsprekend repareert WellColl de caravanwanden met de Profile Repair methode, de gepatenteerde en kostenbesparende methode om geprofileerde caravan wanden voor u te repareren.

Omnia Sittard repareert voor veel verschillende verzekeraars en heeft met deze contractafspraken zodat een eigen risico bij schade vervalt of wordt beperkt. Als Omnia Sittard zijn wij lid van Groen Gedaan waardoor alles in het werk stellen om de reparatie van uw caravan of camper zo milieuvriendelijk mogelijk te doen plaatsvinden.

Onze klanten zijn uitermate tevreden! Dit komt door onze kundige medewerkers die wij voorzien van trainingen en de hoge eisen die wij stellen aan onze apparatuur en materialen. Klik hier voor onze reviews.

Heeft u onverhoopt schade aan uw caravan of camper? Wij ontzorgen u met zowel de administratieve zaken als de reparatie zelf. U bent van harte welkom bij ons bedrijf op het Industriepark Noord, dichtbij het Milieupark in Sittard.

Omnia Caravan & Camper Specialisten
Omnia CCS Sittard
Milieuparkweg 2
6136 KP Sittard
T: 088-7580844
E: sittard@omniaccs.nl