CARAVAN & CAMPER SCHADEHERSTEL BEVERWIJK

OMNIA Caravan & Camper schadeservice Beverwijk (Omnia CCS Beverwijk) is gespecialiseerd in schadeherstel aan alle voorkomende schades aan Campers en Caravans. Met 2100 m2 werkplaats en 15 collega’s hebben wij alle ruimte en expertise om te zorgen dat uw Camper of Caravan met de juiste zorg wordt hersteld. U kunt hierbij denken aan Schadeherstel aan het Onderstel, Elektra en de Opbouw. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de branche vereniging voor Camper en Caravanherstel , Bovag. Hiermee bent u verzekerd van 4 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Omnia CCS Beverwijk is onderdeel van de Broekhuis Groep en samen met Omnia CCS Zaandam en Omnia CCS Hippolytushoef verzorgen wij schadeherstel aan Campers en Caravans in heel Noord-Holland.

Voor Schadeherstel kunnen wij het volgende voor u betekenen, herstel en vervanging van;

> Fabriekscabines (Campers)

> Bumper en/of aanbouw delen,

> Aluminium en Polyester wanden ( vlakke wanden, maar ook geprofileerde wanden ( Profile Repair)

> Daken ( Wij kunnen het dak ook vervangen voor een Hagelbestendig GFK-dak, dit is veel voorkomend na Hagelschade

> Kunststof en Glazen Ruiten

> Bekleding en interieurdelen

> Accessoires; Luifels, Antennes, Airco

Naast Schadeherstel aan Campers en Caravans verzorgen wij ook herstel van personenwagens en bedrijfswagens (Schadenet / Broekhuis), maar ook het op,- of inbouwen van; Movers, zonnepanelen, Bedrijfswageninrichting, Licht en geluidsignalering, bestickering, Camera’s, ritregistratie en alarmsystemen. ( Broekhuis Carplus)

Kijk voor meer informatie op : https://www.broekhuis.nl/bedrijfswageninrichting/

Omnia Caravan & Camper Specialisten
Waterland 6
1948 RK Beverwijk
T: 0251-278900
E: beverwijk@omniaccs.nl