Omnia CCS Van den Berg Vlissingen

Omnia caravan en camperschade Van den Berg Vlissingen is al ruim 50 jaar een begrip in Zeeland. Als familiebedrijf met enorme passie voor het vak, pakken wij alles vol overgave en vakmanschap aan. Dit kunt u terug zien in de service die wij verlenen en het uiteindelijke resultaat. Onder het motto: “help iemand zoals je zelf geholpen wilt worden” en “alles is mogelijk”, denkt ons team maximaal met u mee!

Alles onder 1 dak!
Met onze full service dienstverlening nemen wij u graag de totale zorg uit handen. Zo regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij, geven wij u advies op maat en kunnen we de volgende punten onder één dak realiseren:

check-2  Schadeherstel

check-2  Onderhoud

check-2  Keuringen

check-2  Montage accessoires

check-2  Mobiele service

Gratis schadecheck
Als u twijfelt over de toestand van uw caravan of camper, kom dan gerust langs voor een gratis schadecheck! Of neem contact op met onze caravan- & camperspecialisten, zij informeren u graag over de mogelijkheden.

Kleine of GROTE schade?
Of het nu gaat om een aanrijdingschade, lekkageschade, hagelschade of krassen, wij zorgen ervoor dat de schade op een snelle en betaalbare manier hersteld wordt. Hiervoor maken wij gebruik van slimme technieken, zoals de Profile Repair-techniek. Het is niet altijd nodig om delen te vervangen, een reparatie kan zelfs beter zijn.

Een mooi resultaat is belangrijk, maar uw veiligheid staat voorop! Kijk voor een volledig overzich  van onze diensten, prijzen en werkwijze op onze website, bel of kom gewoon even langs.

Omnia Caravan & Camperspecialisten
Omnia CCS Vlissingen
Hermesweg 5,
4382 ND Vlissingen

T: 0118414329
E: vlissingen@omniaccs.nl