Direct antwoord op uw vraag!

  De schadespecialist voor
  caravans en campers

  Met ruim dertig vestigingen in heel Nederland is
  Omnia CCS een van de grootste op gebied van
  caravan en camper schadeherstel.

  Zoek een vestiging
  in de buurt

  Schade aan caravan of camper?

  Ga voor vakkundig en snel herstel van caravan en camper naar één van de aangesloten schadeherstellers van Omnia Caravan en Camper Schadeservice. Omnia CCS is een landelijk samenwerkingsverband van professionele schadeherstellers voor elke schade aan uw caravan of camper.

  Bij Omnia CCS zijn uitsluitend vakkundige herstellers aangesloten, die garant staan voor kwaliteit en deskundigheid met de beste service en garantie. Goed herstel betekent ook waardebehoud van uw kostbare bezit. Wij regelen de complete schadeafhandeling rechtstreeks met uw verzekeraar want Omnia CCS werkt voor bijna alle camper- en caravanverzekeraars.

  Profile Repair

  Bij een beschadiging in een wand van de camper of caravan moest vroeger altijd een nieuwe zijwand of een deel daarvan geplaatst worden.

  GFK/Polyesterherstel

  Het beschadigde stuk van het GFK of polyesterdeel wordt eruit geslepen en vervangen door polyesterhars met glasvezelmatten.

  Hagelschade

  F0830041

  Een hagelbestendiger dak en wandplaat, die Omnia CCS gebruikt, is een plaat die dezelfde uitstraling heeft als een gladde aluminium plaat.

  Interieurherstel

  Interieur herstel caravan

  Tafels, vloeren, aanrechtbladen, kasten, wand en plafonddelen hoeven in veel gevallen niet vernieuwd te worden, maar kunnen worden hersteld.

  Spot repair

  Alleen een stukje spuiten van een onderdeel, zoals een bumper, ipv het gehele deel spuiten. Dit wordt bij autoschade ook steeds meer toegepast.

  Kunststofherstel

  Kunststof delen laten zich over het algemeen goed herstellen. Dit wordt onder meer gedaan door het lassen van kunststoffen.

  Krasverwijdering ramen

  Bij krassen op kunststof ramen door takken of tentstokken, hoeft het raam meestal niet vervangen te worden, maar kunnen de krassen eruit gepolijst worden.

  Vlakke plaat herstel

  Vlakke plaat herstel

  Net als een geprofileerde wand kan worden gerepareerd met Profile Repair kan ook een vlakke aluminium of polyester plaat uitstekend worden hersteld. Dus niet vervangen, maar herstellen en spuiten.

  Constructie herstel

  Schades waarbij vaak meerdere diciplines nodig zijn, zoals buitendelen vervangen, spuitwerk, interieurdelen vervangen of repareren.

  Wat vinden klanten van Omnia CCS:

  ‘’ Aanrader! ‘’

  Dit bedrijf doet zijn werk goed goeie nazorg na het plaatsen van een nieuw dak op camper. Kitranden vervangen alles toppie afgewerkt. Aanrader!

  ‘’ Service en vakmanschap ‘’

  Na schade werden wij geweldig geholpen door dit bedrijf. Tussen twee reizen in verzorgden zij tijdelijke reparaties aan de camper, zodat we weer weg konden. Na de reizen werd de schade vakkundig hersteld.

  ‘’ Heel goed geholpen! ‘’

  Ben vandaag heel goed geholpen in dit bedrijf. Deskundig, vriendelijk en ook goed meedenkend. Een aanrader.

  ‘’ Keurig bedrijf! ‘’

  Keurig bedrijf. Zorgzame afhandeling schade met de nodige nazorg ondanks de vakantiedrukte. Telefonisch soms wat moeilijk te bereiken. Blij dat ze zowel onderhoud van de auto als van de opbouw doen. We zijn er blij mee hier in de regio.

  ‘’ Erg flexibel! ‘’

  In 2017 een reparatie laten uitvoeren. Klantvriendelijk. Zeer goed geoutilleerde werkplaats. Modern en ordelijk. Kwaliteit van het afgeleverde werk is zeer goed. Spant zich in om je te helpen alsnog te kunnen vertrekken als er een reparatie nodig is. Erg flexibel. Aan te raden.

  ‘’ Klantvriendelijk en servicegericht! ‘’

  Sinds enige jaren worden kleine en/of grotere schades aan onze camper op een zeer vakkundige manier gerepareerd. De eigenaar en de medewerkers hebben kennis van zaken, zijn klantvriendelijk en geven daarbij eerlijk advies en zijn servicegericht.

  Omnia CCS werkt nauw samen met o.a. deze partners: