Schadeherstel aan uw camper

Schadeherstel nodig aan uw camper? Laat het schadeherstel aan uw camper zorgvuldig uitvoeren door een Omnia CCS Specialist bij u in de buurt.

Camper of caravan schadeherstel
Omnia CCS beschikt over een landelijk netwerk van Specialisten en werkt uitsluitend met ervaren schadeherstellers die het schadeherstel uw camper of caravan vakkundig uitvoeren. Bij schade aan uw camper kunt u altijd op Omnia CCS rekenen. Omnia CCS werkt voor alle camper en caravan verzekeraars, daardoor kan de schade snel hersteld worden en kunt u weer spoedig op weg.

Kwaliteit & garantie
Omnia CCS Specialisten werken om de schade te herstellen met de beste materialen en moderne technieken. Alle bedrijven hebben deskundig en goed opgeleid personeel en werken volgens strenge kwaliteitsnormen. Omnia CCS staat voor een uniforme werkwijze; de herstelwerkzaamheden vinden plaats conform de fabrieksspecificaties van uw caravan of camper.

Omnia CCS biedt meer
Naast vakkundig schadeherstel aan uw camper, kunt u bij uw Omnia CCS Specialist ook terecht voor een uitgebreide Caravan en Camper preventiecheck. Bij deze Veiligheidscheck worden alle essentiĆ«le zaken van uw caravan of camper die voor het veilig gebruik van uw caravan of camper van belang zijn, grondig visueel gecontroleerd en geĆÆnspecteerd. Zo gaat u gerust op weg.

De voordelen van Omnia CCS op een rijtje:

  • Omnia CCS werkt voor alle camper en caravan verzekeraars.
  • Vervangend Caravan en Camper Service op locatie in heel Europa
  • Landelijk netwerk van Specialisten
  • Uitgebreide Caravan en Camper preventiecheck
  • Ook voor (periodiek) onderhoud

Over Omnia CCS
Omnia CCS is een samenwerkingsverband van professionele schadeherstellers door geheel Nederland voor elke schade aan uw caravan of camper. De vakkundige herstellers van Omnia CCS staan garant staan voor kwaliteit en deskundigheid met de beste service en garantie. Herstel betekent voor u ook waardebehoud van uw bezit. Voor schadeherstel aan uw camper of caravan kunt u altijd terecht bij een Omnia CCS Specialist bij u in de buurt.