Kennis van zaken en klantvriendelijk

Sinds enige jaren worden kleine en/of grotere schades aan onze camper op een zeer vakkundige manier gerepareerd. De eigenaar en de medewerkers hebben kennis van zaken, zijn klantvriendelijk en geven daarbij eerlijk advies en zijn servicegericht. Wij zijn blij dat wij dit bedrijf hebben leren kennen.

Erg flexibel

In 2017 een reparatie laten uitvoeren. Klantvriendelijk. Zeer goed geoutilleerde werkplaats. Modern en ordelijk. Kwaliteit van het afgeleverde werk is zeer goed. Spant zich in om je te helpen alsnog te kunnen vertrekken als er een reparatie nodig is. Erg flexibel. Aan te raden.

Chapeau!

De verzekering heeft steken laten vallen waardoor het bedrijf veel inspanning heeft moeten leveren om alles rond te krijgen. Uiteindelijk keurig gelukt. Chapeau!

Prima service

Schade afggehandeld. Prima service halen en brengen. Afwerking schade snel en accuraat. Vriendelijke behandeling. Ook volledige service laten doen aan de camper. Apk, beurt en beoordeling van camper prima met beoordelingsformulier. We zijn zeer tevreden en houden dit als onderhoudsbedrijf voor de camper.

Keurig bedrijf

Keurig bedrijf. Zorgzame afhandeling schade met de nodige nazorg ondanks de vakantiedrukte. Telefonisch soms wat moeilijk te bereiken. Blij dat ze zowel onderhoud van de auto als van de opbouw doen. We zijn er blij mee hier in de regio.

Aanrader!

Dit bedrijf doet zijn werk goed goeie nazorg na het plaatsen van een nieuw dak op camper. Kitranden vervangen alles toppie afgewerkt. Aanrader!

Wij raden het van harte aan

Prima bedrijf, geeft goed advies over schadeherstel en geeft vooraf duidelijk aan wat je mag verwachten. Het bedrijf is telefonisch goed bereikbaar en afspraken voor schadeherstel kunnen op kort termijn gemaakt worden. De werkzaamheden worden snel en accuraat uitgevoerd. Het eindresultaat van de werkzaamheden is prima. Binnen de eerste prijsafspraak is nadien het herstel van…