NKC Veiligheidscheck bij OMNIA CCS

Een camper is onderhevig aan allerlei invloeden: zon, harde regen, hagel, slechte wegen en langdurige stilstand. Want ook dan gaat de veroudering van onderdelen gewoon door. Het laatste wat je wilt is om tijdens een vakantie geconfronteerd te worden met allerlei zaken aan je camper die de vakantie in het water dreigen te gooien. Het is daarom goed om het kampeermiddel goed te laten onderhouden en je te vergewissen dat alles in orde is als je er eenmaal op uit trekt.

 

 

   Wat wordt er gecontroleerd?

  • Onderstel en banden, waarbij we letten op de juiste bandenspanning, profiel en staat van de banden.
  • Buitenverlichting en de staat van de bedrading, stekkers en dergelijke.
  • Zijn de documenten zoals registratiebewijs, kentekenbewijs wel in orde en de kenteken- en constructie/typeplaat nog in orde.
  • Zijn de gasflessen en de gastoestellen nog veilig te gebruiken, zijn er (kleine) lekkages te constateren en is de rookgasafvoer nog wel veilig.
  • Hier vindt u een voorbeeld van de checklist.

 

   Binnen 45 minuten kunt u weer rijden

In totaal neemt de keuring zo’n 30 minuten in beslag en worden alle controlepunten aangetekend op een checklist, die met u wordt doorgenomen en waarvan u uiteraard een exemplaar meekrijgt. De OMNIA CCS hersteller geeft, als er aanleiding toe is, ook een advies over eventuele tekortkomingen en hoe die kunnen worden verholpen. U bepaalt zelf of u daarvan gebruik wilt maken, de NKC Veiligheidscheck is in ieder geval kosteloos voor NKC Camperverzekerden!

 

   Gratis check aanvragen

Gebruik de landkaart op deze pagina om een OMNIA CCS vestiging te kiezen. Als u op de vestiging klikt, dan verschijnen de adresgegevens en het telefoonnummer. U maakt vervolgens telefonisch de afspraak.

 

   Looptijd actie

U kunt de gratis veiligheidscheck aanvragen van 3 maart t/m 30 april. De werkplaatsruimte is beperkt dus vol=vol. Een vestiging kan een mogelijkheid bieden om buiten de voornoemde periode de check uit te voeren.

Maak nu een afspraak!

Onderstaand vindt u de OMNIA CCS vestigingen.
Klik op de gewenste vestiging en maak telefonisch een afspraak.

[wpgmza id=”1″]

  • Keuze uit 31 locaties verspreid door heel Nederland
  • Gratis uitgevoerd door een expert van OMNIA CCS
  • Zo kunt u zonder zorgen weer op reis

Deze gratis check voor NKC Camperverzekerden is in samenwerking met a.s.r. tot stand gekomen.