Profile Repair

De profile repair oplossing

De unieke Profile Repair methode is al 20 jaar een doeltreffende techniek om schadeplekken, zoals deuken, scheuren en gaatjes aan uw camping of caravan te herstellen. De methode heeft veel voordelen. De Profile Repair methode is veilig en kostenbesparend.

Voordelen Profile Repair oplossing:

check-2Snel gerepareerd, veelal binnen enkele dagen
check-2Perfect schadeherstel
check-2Lokale reparatie in plaats van wandvervanging
check-2Geen kans op lekkage
check-210 Jaar schriftelijke garantie
check-2Erkend door verzekeraars

De profile repair werkwijze

De Profile Repair specialist herstelt de schade aan uw caravan of camping met behulp van een speciale mal die dezelfde structuur heeft als het plaatwerk van de wand. De beschadiging wordt opgevuld met een speciaal vulmiddel. Dan wordt de mal op het vulmiddel geplaatst en daarna vacuüm gezogen, zodat de oorspronkelijke structuur terugkeert.

Na uitharding wordt de schadeplek voorbehandeld, in de juiste kleur gespoten, eventueel afgebiesd en eventueel van een nieuwe striping voorzien.

Het resultaat

Het resultaat ziet er perfect uit. Van de schade is helemaal niets meer te zien! Profile Repair is gepatenteerd. Gerenommeerde onderzoeksinstituten hebben deze techniek grondig getest en goedgekeurd De Profile Repair werkwijze wordt ook ondersteund door caravan en mobilhome verzekeraars. Het resultaat is puntgaaf en kostbare vervanging door nieuw plaatwerk is veelal niet nodig. Dit werkt kostenbesparend. Bovendien duurt een reparatie met behulp van Profile Repair maar enkele dagen en heeft u minder kans op lekkage.