Caravan Schadeherstel

Caravan schadeherstel

Laat uw caravanschade herstellen door een Omnia CCS Specialist direct bij u in de buurt!

Caravan schadeherstel nodig? Voor vakkundig caravan schadeherstel gaat u naar één van de aangesloten specialisten van Omnia Caravan en Camper Schadeservice. Omnia CCS staat voor een landelijk netwerk van Specialisten die allen werken volgens strenge kwaliteitsnormen.

Hier vindt u direct uw Omnia Caravan en Camper Schadeservice servicepunt direct bij u in de buurt. 

Caravan schadeherstel
Omnia CCS werkt uitsluitend met ervaren specialisten die uw caravan vakkundig herstellen. Bij schade aan uw caravan kun u altijd op Omnia CCS rekenen. Omnia CCS werkt voor alle camper en caravan verzekeraars, daardoor wordt uw caravanschade snel hersteld en gaat u snel u weer zorgeloos op weg. Omnia CCS schakelt snel en met haar landelijke netwerk van ervaren camperspecialisten wordt u adequaat geholpen.

Vakkundig herstel van uw caravanschade
Alle Omnia CCS Specialisten werken met de beste materialen en de meest moderne technieken om uw caravanschade te herstellen. De Omnia CCS Specialist bij u in de buurt staat voor een uniforme werkwijze; de herstelwerkzaamheden vinden plaats conform de fabrieksspecificaties van uw caravan.

Meer informatie over hagelschade

Omnia CCS regelt de camperschade
Naast het repareren van uw schade kunt u bij uw Omnia CCS Specialist ook terecht voor een uitgebreide Caravan en Camper preventiecheck. Zo gaat u weer gerust op weg.

De voordelen van Omnia CCS op een rijtje:

  • Omnia CCS werkt voor alle camper verzekeraars
  • Vervangend Caravan en Camper Schadeservice op locatie in heel Europa
  • Landelijk netwerk van Specialisten
  • Uitgebreide Caravan en Camper preventiecheck
  • Ook voor (periodiek) onderhoud

Over de Omnia CCS Specialisten
Omnia CCS is een samenwerkingsverband van professionele camperschade Specialiste door heel Nederland. De vakkundige herstellers van Omnia CCS staan garant staan voor kwaliteit en deskundigheid met de beste service en garantie. Herstel betekent voor u ook waardebehoud van uw bezit. Uw Omnia CCS Specialist bij u in de buurt, denkt met u mee en helpt u graag weer snel op weg.

Wij werken samen met gespecialiseerde bedrijven in ander landen van Europa. Via het landelijk service nummer 085 – 40 11 248 worden de klanten na het invoeren van hun postcode met de dichtstbijzijnde vestiging doorverbonden.