Schadeherstel

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw caravan of camper?  Ga voor vakkundig en snel herstel naar één van de aangesloten herstellers (specialisten) bij Omnia Caravan en Camper Schadeservice.

 Vind direct een Omnia Caravan en Camper Schadeservice servicepunt bij u in de buurt.

Het gemak en het ontzorgen van de klant staat bij Omnia CCS voorop, alles wordt voor u geregeld op slechts één adres.

Uw Omnia CCS specialist:
– Correcte en snelle intake van uw schade
– Complete administratieve afwikkeling
– Contacten met uw verzekeraar, Omnia CCS werkt voor alle verzekeraars
– Inclusief financiële afwikkeling
– Heldere afspraken over prijzen en planning
– Klantvriendelijke behandeling
– Haal- en Breng Services van uw Caravan en Camper
– Landelijk netwerk van Specialisten
– Vervangend Caravan en Camper Schadeservice op locatie in heel Europa

 

Hagelschade aan uw caravan of camper?

Meer informatie over hagelschade

Snel & efficiënt

Bij Omnia bent u verzekerd van een kostenbewuste en duurzame werkwijze door een efficiënte organisatie en slimme logistiek. Met duurzame keuzes bij schadeherstel kijken wij eerst of we de beschadigde onderdelen kunnen herstellen in plaats van te vervangen. Zo voorkomen we dat duurdere nieuwe onderdelen worden aangeschaft en onnodig (de)montagewerk moet worden toegepast..

Kwaliteit & garantie
Bij Omnia CCS draait alles om kwaliteit en veiligheid en die is in goede handen bij deskundige, goed opgeleide vakmensen. Omnia CCS specialisten werken met de beste materialen en moderne technieken. Alle bedrijven hebben deskundig en goed opgeleid personeel en werken volgens strenge kwaliteitsnormen. Omnia CCS staat voor een uniforme werkwijze; de herstelwerkzaamheden vinden plaats conform de fabrieksspecificaties van uw caravan of camper.

Daarbij hanteert Omnia CCS uitstekende garantievoorwaarden. Zo geldt voor grootschadeherstel een extra lange garantietermijn van 4 jaar FOCWA garantie.

Grootschadeherstel is, onder meer, het herstel van wand- en/of dakplaat en constructies. Op reparaties volgens de Profile Repair methode ontvangt maar liefst 10 jaar garantie. Vraag om het enige echte Profile Repair garantiebewijs.

Wij werken samen met gespecialiseerde bedrijven in ander landen van Europa. Via het landelijk service nummer 085 – 40 11 248 worden de klanten na het invoeren van hun postcode met de dichtstbijzijnde vestiging doorverbonden.