Camper Schadeherstel

Camper schadeherstel

Laat uw camperschade vakkundig herstellen door een Omnia CCS Specialist!

Heeft u camperschade? Ga voor vakkundig en snel camperschade herstel naar één van de aangesloten specialisten van Omnia Caravan en Camper Schadeservice. Omnia CCS staat voor een landelijk netwerk van Specialisten die allen werken volgens strenge kwaliteitsnormen.

Hier vindt u direct een Omnia Caravan en Camper Schadeservice servicepunt bij u in de buurt.

Camperschade herstellen
Omnia CCS werkt uitsluitend met ervaren specialisten die uw camper vakkundig herstellen. Bij camperschade kun u altijd op Omnia CCS rekenen. Omnia CCS schakelt snel en met haar landelijke netwerk van ervaren camperspecialisten wordt u adequaat geholpen.

Omnia CCS werkt voor alle camper verzekeraars, daardoor wordt uw camperschade snel hersteld en gaat u snel u weer zorgeloos op weg.

Vakkundig herstel van uw camperschade
Alle Omnia CCS Specialisten werken met de beste materialen en de meest moderne technieken om uw camperschade te herstellen. Een Omnia CCS Specialist biedt u altijd deskundig en goed opgeleid personeel. Omnia CCS staat voor een uniforme werkwijze; de herstelwerkzaamheden vinden plaats conform de fabrieksspecificaties van uw camper.

Meer informatie over hagelschade

Omnia CCS regelt de camperschade
Naast het repareren van uw schade kunt u bij uw Omnia CCS Specialist ook terecht voor een uitgebreide Caravan en Camper preventiecheck. Zo gaat u weer gerust op weg.

De voordelen van Omnia CCS op een rijtje:

  • Omnia CCS werkt voor alle camper verzekeraars
  • Vervangend Caravan en Camper Schadeservice op locatie in heel Europa
  • Landelijk netwerk van Specialisten
  • Uitgebreide Caravan en Camper preventiecheck
  • Ook voor (periodiek) onderhoud

Over de Omnia CCS Specialisten
Omnia CCS is een samenwerkingsverband van professionele camperschade Specialiste door heel Nederland. De vakkundige herstellers van Omnia CCS staan garant staan voor kwaliteit en deskundigheid met de beste service en garantie. Herstel betekent voor u ook waardebehoud van uw bezit. Uw Omnia CCS Specialist bij u in de buurt, denkt met u mee en helpt u graag weer snel op weg.

Wij werken samen met gespecialiseerde bedrijven in ander landen van Europa. Via het landelijk service nummer 085 – 40 11 248 worden de klanten na het invoeren van hun postcode met de dichtstbijzijnde vestiging doorverbonden.