Bezoek de Caravana in Leeuwarden

Van donderdag 17 t/m dinsdag 22 januari 2019 vindt in het WTC Expo in Leeuwarden de Caravana plaats. Caravana pakt uit met caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends.

In 2018 ontving de Caravana ruim 45.000 bezoekers. Met meer dan 400 exposanten en een oppervlakte van ruim 45.000 m2 aan expositieruimte is de Caravana de grootste kampeerbeurs van Nederland.

Caravana is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, voor iedereen die een originele vakantiebestemming zoekt, voor techneuten die nieuwsgierig zijn naar de laatste ontwikkelingen en voor dromers die nieuwe ideeën willen opdoen. Alles voor de kampeervakantie! Blijf op de hoogte van de noviteiten en primeurs.

Voor zowel exposanten als bezoekers combineert Caravana diverse voordelen. Zo is er de uitstekende bereikbaarheid, een inpandig hotel en tal van uitstekende voorzieningen.

Direct meer informatie en of tickets bestellen via www.caravana.eu.