Vakantiebeurs 2019, 10-13 januari

Heb je nog geen idee waar je heen wilt met de caravan, tent of camper? De Vakantiebeurs, van 10 t/m 13 januari ook in Utrecht, kan je daar zeker een flinke hand bij helpen.

Vakantievoorpret
Kom alvast helemaal in de stemming voor je volgende vakantie op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Van 10 tot en met 13 januari staan de hallen weer vol inspiratie en informatie. Workshops, presentaties; alles onder één dak. Wat je ook zoekt, het is hier te vinden. Aanbiedingen, bijzondere deals en een praatje met lokale experts. De lekkerste restaurantjes, de hipste winkeltjes; je weet straks alle pareltjes moeiteloos te vinden. Geniet ondertussen van culinaire verassingen, live muziek en entertainment. Op de Vakantiebeurs worden al je zintuigen geprikkeld; zie, proef, luister, beleef en geniet!